Sydsnickeri AB Spacer
Vi     Skapar     Lösningar    
Background
Byggnadsdetaljer   |   Byggnadsvård   |   Ramverk   |   Inredningar   |   Möbler   |   Design   |   Skyltar   |   Energi
Spacer
Bakre rummet

INSIDE Inc.

257 Newbury St, 02116 Boston, MA

En av våra kunder, Barry Libert, ville att vi skulle öppna en butik i bottenvåningen på hans tre ihopbyggda Townhouses som huserade hans eget bolag längst upp plus en stor arkitektfirma, Archietech, på andra våningen.

Mellanrummet

Senare visade sig att Barry hade handplockat oss som hyresgäst på första våningen.
"As this is our headquarter, I want a tenant that is representativ with style and class"...som han utryckte det.

Det är ju bara att tacka och ta emot. Och vad som bäst var, inte något inträdespris!!!... på Newbury Street, Boston, den finaste gatan i stan, med the Ritz på no 1 Newbury Street, Armani, Versache och alla dom andra längre upp.
Hur skulle jag kunna säga något annat än YES ??!

Det beslutet var det bästa som kunde ha hänt mig.

Takmålningen i mellanrummet Mot innre rummet
Mellanrummet Inre rummet
Inre rummet Inre rummets målningar
Lamputställningen Förarbetet
Barry Libert

Barry Libert är den person som betytt mest för mig under mina år i Boston. Inte bara för att han valde oss som hyresgäster eller att han och hans fru Ellen är otroligt trevlig människor, utan för att han har inspirerat mig med sitt enorma kunnande inom alla facetter av business, ekonomi och inte minst den sociala biten av business. Helt outstanding!

Fronten Newbury Street är Bostons svar på Rodeo Drive i LA och 5th Ave i New York. Vi blev helt tagna på sängkanten, för ett lease på Newbury, det kostar, det kan jag lova.

Ett år senare "gav" han oss ett lease på ett helt fantastiskt kontor i två plan på 281 Newbury. Vi flyttade hela kontoret från Cambridge till Newbury, vilket gjorde att vi fick mer plats i den butiken.

Tiden på Newbury Street var helt fantastiska år, jag fick många fina uppdrag som jag troligen aldrig hade fått på någon annan adress.

Boston Boston
Boston Boston
Ciao Bello

Skylten för Ciao Bello

Ciao Bello logoCIAO BELLA Restaurang, Newbury Boston

CIAO BELLA, var favoritstället att äta. På en radie av max 100 meter hade vi mer än 10 restauranger av topklass att välja på. Det blev mer än ofta hit vi gick. Ciao Bella låg tvärs över gatan och blev vårat matställe. Jag gjorde deras logo och skyltar redan tidigt av vår tid på där, och det var som att "hit gick man". Jag saknar verkligen denna restaurang nu så här efteråt. Många ideer har skissats fram i den lokalen. Här satt jag och skapade helt enkelt.

Detaljbild på skylten för Ciao Bello

Sydsnickeri   Square   E-post: info@sydsnickeri.se