Sydsnickeri AB Spacer
Vi     Skapar     Lösningar    
Background
Byggnadsdetaljer   |   Byggnadsvård   |   Ramverk   |   Inredningar   |   Möbler   |   Design   |   Skyltar    
Spacer
Hallen

Ovan ser du hallen, där vi designade glasbordet till höger i en mjuk smal form för att inte inkräkta för mycket på den smala hallen. På vänster vägg ser du en klädhängare i form av en rund spegel.

Kunden har mycket konstföremål så allt måste vara rent och avskalat, men ändå med stil.

Starck möbler

RESIDENCE JEFF SMITH, Boston MA

Kunden älskar Philippe Stark och hans möbler. Köksbordet är ett unikt objekt. Tack vare att jag känner Philippe sedan många år, kunde vi få hans bord "M Sèrie Lang" specialtillverkat i ett mindre diameter, 90 cm, än originalet. Detta är det enda exemplaret i världen i denna storlek. Tillsammans med hans stolar "Ed Archer" i oxblodsfärgat läder och polerad aluminium, står frukostbordet verkligen ut i det annars ganska rena köket. Belysningen från den ganska "osynliga" lågvoltslampan ovanför gör att den blästrade glasskivan liksom svävar fritt i rummet.

Köket Lampa i köket LIGHT BIRD, Lågvoltbelysning

Detta är en lågvoltsbelysning över ett köksbord. Kunden ville ha något "lite" och "svävande". Vi byggde stommen på två rostfria svetstrådar och lite andra hemliga finesser

Trapphus med spegel

Här ser du spegeln i hallen med "klädhängaren" i mitten. Vi ville inte skapa en stor hängare för då blir det lätt ansamling på den. Nu kan du max hänga ett eller två plagg plus en keps på den. Spegeln hängde vi direkt på klädhängaren, som igentligen är en skruvmejsel som vi kapade och gängade för att passa i en stor "Molly" plugg.

Trappan
Specialdesignat hallbord Bilden ovan visar hur vi klädde trappan upp på takterassen med svart marmor och massiva eksteg.

Till vänster har vi det smala hallbordet som är 1 tum tjockt blästrat glas för att ge ett härligt ljus då man belyser det med en lågvolts spotlight. Benen är helgjutnai aluminium och handpolerade.

Sydsnickeri  Square  E-post: info@sydsnickeri.se